Award-Winning Niyang River Visitor Center (Inhabitat)

 

“The visitor centre is an open geometric structure built mostly out of locally sourced stone that acts as a portal to river rafting and other tourism activities.” Tafline Laylin (Inhabitat)

 

Inhabitat

 

 

Chinese Architects Tap Tibetan Expertise in Award-Winning Niyang River Visitor Center Design | Inhabitat – Green Design Will Save the World.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s